Blogi

Kasvinsuojelu­ainerekisteri on nyt KemiDigi!

08.03.2021

Kasvinsuojeluainerekisteri on siirtynyt uudelle Kemidigi-sivustolle! Kemidigi kokoaa yhteen erilaiset kemikaalirekisterit. Nyt samalta sivustolta löytyy kasvinsuojeluainerekisteri, biosidirekisteri sekä aine- ja kemikaalituoterekisterit. Sivusto palvelee niin yksityisiä käyttäjiä kuin myös yrityksiä, jotka tuovat valmisteita maahan ja saattavat tuotteita markkinoille.

KemiDigi on kemikaalitietoon keskittynyt verkkopalvelu, jonka taustalla yhdistyy eri viranomaisten verkosto. Kokoamalla tiedon yhteen paikkaan pystytään tehostamaan niin viranomaisten kuin myös alan toimijien työtä. Oleellista on mm. nopea tietokanta vaara- ja myrkytystietoja haettaessa onnettomuuden hetkellä, kun kaikki tieto on yhdessä paikassa.

Vanha kasvinsuojelurekisteri on nyt poistunut käytöstä. Tästä eteenpäin kannattaa siis suunnata suoraan osoitteeseen https://www.kemidigi.fi/kasvinsuojeluainerekisteri/haku .

Harmillisesti edellisessä rekisterissä ollutta vapaata hakukenttää ei uudessa rekisterissä ole, ja täten esimerkiksi palvelu ei kykene hakemaan kerralla esim kaikkia golkentille sallittuja valmisteita vaan haku tulee tehdä valmistekohtaisesti. Käykää ihmettelemässä uusia sivuja ja pistäkää osoite muistiin.

KemiDigi aloitussivu

KemiDigi Kasvinsuojeluainerekisteri

Saila Innanen

Myyntipäällikkö Golf- ja Urheilukentät

0400 473 133

Saila toimii ammattinurmikot tiimissä myyntipäällikkönä sekä tuotepäälikkönä. Sailalla on useiden vuosien kokemus golf-kentänhoidosta. Koulutukseltaan Maa- ja Metsätieteiden Maisteri Maaperä- ja ympäristötieteestä.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Heritage

Kasvinsuojeluaineet

Heritage

Kasvitautien torjuntaan golfnurmilla ja nurmipeitteisillä urheilukentillä.

Instrata Elite

Kasvinsuojeluaineet

Instrata Elite

Kahden tehoaineen yhdistelmä tehokkaaseen tautitorjuntaan

Tomahawk 200 EC

Kasvinsuojeluaineet

Tomahawk 200 EC

Rikkakasvien torjuntaan apilattomista nurmista, nurmikoista ja golfnurmilta.

Primo Maxx® II

Kasvinsuojeluaineet

Primo Maxx® II

Kasvunsääde golf- ja urheilunurmikoille

Haluaisitko lisätietoja?

Jätä meille puhelinnumerosi, niin olemme yhteydessä teihin pikimmiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.